Συλλογή πανκ κομματιών από τη Γαλλία στήριξης του Σερζ, του Μίκα και των τραυματιών του κινήματος

Συλλογή πανκ κομματικών πολιτικής και οικονομικής στήριξης του Σερζ, του Μίκα και των τραυματιών του κινήματος. Δύο μήνες μετά τη διαδήλωση κατά των μεγαλο-δεξαμενών στο Σεντ Σολίν, κυκλοφόρησε μια συλλογή για τη στήριξη του Serge και του Micka, οι οποίοι έμειναν σε κώμα μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

[Το κείμενο που εμπεριέχεται στο CD]

Συλλογή πανκ στήριξης του Σερζ, του Μίκα και των τραυματιών του κινήματος

Δύο μήνες μετά τη διαδήλωση κατά των μεγαλο-δεξαμενών στο Σεντ Σολίν, κυκλοφορούμε μια συλλογή για τη στήριξη του Serge και του Micka, οι οποίοι έμειναν σε κώμα μετά από συγκρούσεις με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Δημιουργήσαμε αυτή τη συλλογή για να μην αφήσουμε το πέρασμα του χρόνου να μας κάνει να αποδεχτούμε ή να ξεχάσουμε όσ@ ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν στον κοινωνικό πόλεμο, για να μην αφήσουμε μόνους τους αγαπημένους μας ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την οικονομική γαλέρα, για να ανταλλάξουμε ιδέες και να μεταδώσουμε την αντίσταση σε όσ@ συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτόν τον εκμεταλλευτικό κόσμο.

Σε τέτοιες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι αυτή που μας δίνει δύναμη, που μπορεί να μας επιτρέψει να αντέξουμε τα χτυπήματα, να αντιμετωπίσουμε το φόβο και να μην επηρεαστούμε από το χρόνο. Εξάλλου, η αλληλεγγύη δεν άργησε να εκδηλωθεί και πολλές δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορες χώρες. Ο κάθε άνθρωπος χρησιμοποίησε όποια μέσα θεώρησε κατάλληλα, αλλά πάντα χωρίς να κάνει παραχωρήσεις στο κράτος και τους επίδοξους συνεχιστές του…

Γι’ αυτό κι εμείς συμμετέχουμε στη δράση με τον δικό μας τρόπο. Με αυτή την πανκ συλλογή. Γιατί ένα μέρος της πολιτικοποίησής μας, της εξέγερσής μας και της απόρριψης του συστήματος προέρχεται από αυτή την κουλτούρα και συνεχίζουμε να βλέπουμε αυτό το κίνημα ως όχημα κοινωνικής διαμαρτυρίας και αλληλοβοήθειας. Έναν τόπο αυτομόρφωσης απέναντι σ’ έναν κόσμο που θέλει να μας αποβλακώσει με τα όνειρα της κοινωνικής επιτυχίας που αντικατοπτρίζεται με λαμπερό τρόπο και να μας κάνει πειθήνιους με αντάλλαγμα τα χρήματα που έχει καταστήσει απαραίτητα για την καθημερινότητά μας.

Ούτε ένα λεπτό σιωπής,

τα «κακά παιδιά» δεν το βουλώνουν μπροστά στα σκληρά χτυπήματα που δέχονται από το κράτος.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά όλα αρχίζουν…

Δύναμη στ@ επαναστάτ@ς του εμπορευματικού κόσμου!

Η συλλογή:

1. Piri Reis – Berkelana Ke Kelana Jaya 01:36

2. Hiatus – Horrendous Police Control 02:35

3. 1981 – From The Cradle To The Grave 03:25

4. Catharsis – Absolution 08:08

5. Grit – Zero Hours 03:14

6. Accidente – Lxs Invisibles 02:37

7. Utopie – Antisocial (Commando 9mm) 02:55

8. Gurs – Tan Solo Unos Minutos 01:48

9. René Binamé – Où L’on Apprend Que L’on A Tout À Gagner 02:06

10. Petrograd – July 20th 05:04

[Η συλλογή, που περιλαμβάνει δέκα πανκ κομμάτια που γράφτηκαν για να στηρίξουν πολιτικά και οικονομικά τον Σερζ, τον Μίκα και όλ@ς τ@ς τραυματίες του κινήματος -τέσσερα στα αγγλικά, τρία στα γαλλικά, δύο στα ισπανικά και ένα στα ινδονησιακά-, δεν έχει προκαθορισμένο αντίτιμο. Προτεινόμενο, αν υπάρχει η δυνατότητα, είναι τα 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε:

https://athens.indymedia.org/post/1625912/

https://athens.indymedia.org/post/1624605/

https://athens.indymedia.org/post/1625076/]

 

Για την απόκτηση της συλλογής μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο: bs_palomitas@espiv.net

μαύρες πέτρες

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*